L'Eix Comercial del Nucli Antic s'ha omplert amb la visita de molts consumidors i consumidores que no s'han volgut perdre la segona edició de la "Nit de tapes al Mercat Municipal" i el "Fora Stock. Una jornada que han organitzat l'Associació Concessionaris del Mercat Municipal del Prat i l'Associació de Veïns i Comerciants del Carrer Ferran Puig, conjuntament, amb l'Associació de Comerciants del Carrer Frederic Soler. La ciutadania no ha volgut deixar passar l'oportunitat d'aprofitar les promocions i els grans descomptes de final de temporada que han tret els botiguers d'aquests carrers. A més, de poder tastar les diverses tapes elaborades amb producte fresc i de proximitat dins del Mercat Municipal. Com per exemple: croquetes de ceps o pollastre, entrepans vegetals, crestes de tonyina o, fins i tot, sushi. La "Nit de tapes al Mercat Municipal" i el "Fora Stock" han unit forces, per primer cop, per tal de potenciar l'activitat comercial local d'aquest tram de la ciutat i el resultat ha estat molt positiu.