UNZIP ARTS VISUALS El Prat ha exposat la segona proposta guanyadora del projecte COVERTAG, "RETRAT DE MARIA",  convertint-se en la imatge pública d'/UNZIP Torre Muntadas durant els propers sis mesos. Cal recordar que aquesta iniciativa és un certament per a artistes de 16 a 25 anys organitzat amb Joves.Prat i l'Escola d'Arts del Prat, que té com a finalitat donar visibilitat el treball i el poder creatiu del jovent local. "RETRAT DE MARIA", de Paula Capistros i Lionel Emir Peña, és una obra que gira al voltant de l'actriu pratenca Maria Donoso. En aquesta primera edició han arribat a participar 15 persones i la perspectiva de futur, sobre aquesta iniciativa, és que es converteixi en un projecte de mediació d'UNZIP i el Centre d'Arts Torre Muntadas, amb la finalitat d'ampliar l'envergadura d'aquest i així arribar a més col·lectius.