L'escriptor i comunicador Màrius Serra ha portat, al Cèntric Espai Cultural, el seu espectacle ABRACAFABRA, la màgia de la llengua. Aquesta proposta ha donat el tret de sortida al nou curs lector i està emmarcada en la commemoració de l'Any Pompeu Fabra. I és que enguany se celebra el 150è aniversari del naixement del lingüista i el centenari de la publicació de la primera gramàtica normativa en català. En aquest sentit, l'espectacle de Serra mostra el misteriós i captivador món de les paraules d'una manera lúdica, per tal d'endinsar al públic. Un espectacle que busca transmetre la vessant més plaentera de la llengua, que també la trobem en la pròpia figura de Fabra.  Pel que fa al títol del l'espectacle, ABRACAFABRA, és un joc de paraules, ja que, al diccionari Fabra, l'única il·lustració que té, de totes les seves entrades de l'A a la Z, és el triangle d'Abracadabra com a mot cabalístic.