Més de 40 figures han participat enguany de la 32a edició de la Trobada Gegantera per Festa Major organitzada per l'Associació Gegants del Prat. Han estat prop d'una vintena de colles les que han format part del cartell d'aquest 2018 entre les colles locals i AMPES pratenques i les convidades. La Trobada ha començat amb la plantada de les figures a la plaça de la Vila per continuar amb la cercavila pels carrers del Prat fins arribar al Parc del Fondo d'en Peixo on totes les colles han fet els seus balls de lluïment. Les colles convidades enguany han estat les de Sant Joan de Vilatorrada, Viladecans, del casc antic de Barcelona, Sant Cugat, Argentona, Sant Just Desvern, Nou Barris també de Barcelona amb Sant Jaume, Montornès del Vallès i Collbató. A més de la participació de les colles locals, l'Associació Gegantera Delta, les AMPA de Mare de Déu del Carme, Escola Charles Darwin, Nostra Senyora del Mar, els nous capgrossos de l'Escola Jacint Verdaguer, els Institut Salvador Dalí i Estany de la Ricarda. L'altra novetat d'enguany ha estat l'estrena dels Capgrossos de la Cooperativa Obrera de Viviendas. Aquesta ha estat la darrera Trobada Gegantera de Festa Major d'Antonio Santos com a cap de colla de GEgants del Prat. Santos que deixa enrere una etapa de cinc anys al capdavant de l'entitat.