El CB PRat ho ha tornat a fer, s'ha proclamat campió de la Lliga Catalana LEB per quart any consecutiu. Ho ha fet derrotant al FC Barcelona Lassa per 92 a 80 en una final que ha tingut com a escenari el pavelló Joan Busquets. Una final igualada on el conjunt blaugrana ha entrat millor en el partit, però el Prat ha reaccionat en el segon període per donar-li la volta al marcador i marxar dominant amb 3 punts d'avantatge. Una progressió que els pratencs han mantingut durant la segona part, fins ampliar l'avantatge als 12 punts finals. El jugador més destacat de la final i que s'ha emportat el premi a l'MVP de la final ha estat el base lleidatà, Marc Rubín de Celis, que ha acabat amb 19 punts, 4 de 6 en triples, 4 rebots, 4 assistències, 4 faltes rebudes i 27 de valoració. Aquesta ha estat la quarta lliga catalana consecutiva que assoleix el CB Prat de sis finals també seguides que ha disputat. L'equip pratenc s'ha convertit en l'autèntic dominador de la competició dels últims anys. El CB Prat arrencarà la temporada a la LEB Or enfrontant-se al TAU Castelló en la primera jornada. Una LEB Or molt competitiva enguany amb equips clàssics com el Bilbao Bàsket, Betis o Coviran Granada.