L'auditori del Cèntric espai cultural ha acollit l'acte de  celebració del Patró de la Policia Local. Una trobada al qual hi han estat presents els representants de tots els cossos policials espanyols i catalans i que ha servit per fer un homenatge als cossos de seguretat municipals per la seva tasca al llarg de l'any. L'acte, presidit per l'Alcalde, l'inspector en Cap Ramón Dosaigues i el Tinent d'Alcalde de Seguretat Ciutadana, Joaquim Bartolomé, ha servit per a fer un reconeixement als agents que porten en actiu més de 25 anys a la Policia Local amb el lliurament de la Creu al Mèrit Policial. També s'ha fet una Felicitació Pública als agents que, en acte de servei, han realitzat actuacions destacades i meritòries. Tanmateix hi ha hagut moments emotius, especialment amb l'entrega de dos rams de flors a les infermeres Blanca Sivera i Ángeles Martin per la recuperació i el manteniment de les constants vitals d'una persona que havia patit una aturada cardíaca el passat dia 28 de maig.  Per últim, s'ha fet l'entrega de la medalla de bronze al sergent Óscar Ruiz Magán.