La Plaça Catalunya ha acollit diverses activitats com música i cultura popular, per commemorar del Dia Mundial contra el Càncer de Mama. Aquesta jornada és el punt culminant de les activitats que s'han realitzat al municipi en les últimes setmanes com la iniciativa "CUIDA-TE-LES". Una proposta artística a càrrec de Cinta Tort, que durant aquest acte de cloenda, ha fet unes bosses amb dibuixos de diferents tipus de pits, amb l'objectiu de sensibilitzar sobre la importància de tenir cura del propi cos com una forma de fer salut. Una jornada organitzada per la junta local de l’Associació de Catalunya contra el Càncer i la regidoria de Salut Pública i Consum que treballen per a una major conscienciació envers la prevenció d'aquesta malaltia. Durant la festa s'han realitzat vàries accions entre elles una xocolatada. A més, per col•laborar en la lluita contra aquesta malaltia s'han venut llaços, mocadors, ulleres i un llibre solidari. També han participat en l'acte diverses entitats com la Colla gegantera de l’AMPA de l’escola Mare de Déu del Carme, l’Associació Krestatum, la Colla de Diables del Prat-Tabalers del Pollo, The Gospel Prat Project i Lightning NightBand. Per acabar, la jornada ha finalitzat amb la façana de l’Ajuntament tenyida de rosa.