L'Escola Charles Darwin ha participat en una de les sessions de formació del professorat marroquí del Programa LACM, que té la finalitat de facilitar l'ensenyament de la llengua Àrab i Cultura Marroquina a l'alumnat marroquí escolaritzat als centres educatius d'Educació primària i secundària d'Espanya. De la selecció i remuneració del professorat es fa càrrec íntegrament el Marroc, que els ha facilitat prèviament, i Espanya col·labora amb la seva integració, formació i elaboració de materials didàctics de suport d'aquestes ensenyances.  En aquest sentit, el centre d'educació primària Charles Darwin ha acollit durant tota la jornada prop d'una trentena de professors i professores d'origen marroquí, els quals han pogut veure com els i les  docents d'aquesta escola han impartit la llengua estrangera i com treballen amb les noves metodologies de treball cooperatiu. Des de l'Ajuntament han destacat positivament el programa, ja que posa en valor compartir bones experiències i la realització d'un intercanvi cultural.