El Club Recreativo Petanca Marina Llevant ha organitzat la segona edició del Torneig de Petanca Interclubs Ciutat del Prat a les pistes de la Plaça Louis Braille. Un trofeu que ha tingut com a objectiu unificar els 5 clubs de petanca pratencs en un sol campionat i promocionar aquest esport a la nostra ciutat. Durant la competició s'han disputat 5 partides on s'han enfrontat, el Club Petanca Consuegra Prat, el Sant Cosme Prat, el Catalunya Prat, el Club de Petanca Prat i el Recreativo Marina Llevant. El Club Recreativo Petanca Marina Llevant, tot i el descens de categoria de la darrera temporada, amb l'ajuda de les recents incorporacions al club es marca ambiciosos objectius per aquest any. Un segon torneig de Petanca Interclubs, que ha estat condicionat per la pluja, la qual ha obligat a l'organització a aturar intermitentment la competició, però que finalment no ha suposat cap impediment per gaudir d'una jornada de petanca.