La Penya Blanc i Blava del Prat ha celebrat 30 anys d'història a la Plaça Anna Frank, on s'ha destapat una placa situada a l'arbre del centenari del RCD Espanyol, que commemora aquests 30 anys de trajectòria. Els canvis en el món del futbol, com la pèrdua de la tradició de pertànyer a una Penya, han fet que hi hagués una evolució irregular pel que fa als socis de la Penya Blanc i Blava del Prat. Des de l'Ajuntament, valoren positivament la feina i trajectòria de la Penya Blanc i Blava, que tot i aquestes problemàtiques, segueix endavant. Per això, la Penya Blanc i Blava del Prat continua treballant per fomentar el valor de fer-se soci d'una Penya i es posa com a repte recuperar els desplaçaments, excursions i activitats que feien durant l'inici de la seva formació. 30 anys d'existència d'una entitat que es va formar un mes d'octubre de 1988 per un grup de pratencs impulsats per en Lluís Domènec, que va aconseguir que al Prat hi hagués una Penya de l'Espanyol. Finalment, la pluja no ha estat cap impediment pel desenvolupament de l'acte, que ha acabat amb un refrigeri a la seu de l'Associació de Veïns del Barri de Llevant.