La sala d'actes del Cèntric ha acollit la presentació oficial del nou Pla Local de l'Esport i l'Activitat Física al Prat pel període 2019-2023. Durant el darrer any la secció d'esports de l'ajuntament ha realitzat uns tallers i anàlisis amb entitats esportives de la ciutat i també amb ciutadanes i ciutadans per tal de fer una diagnosi de l'estat tant de l'esport associatiu com de l'activitat física de la ciutat. De la informació recollida s'ha elaborat aquest pla que treballa en 5 eixos d'actuació: garantir una pràctica esportiva saludable per a tota la ciutadania, mantenir i millorar la xarxa d'equipaments i espais esportius, seguir fomentant practicar esport en l'edat escolar com a eina educativa i que l'activitat física segueixin sent també el mecanisme per promoure la integració i cohesió social. Tot això reforçant la col•laboració entre els diferents agents esportius, administració, entitats i ciutadania.