Per una banda, el Club Rítmica Prat ha acomiadat l'any al pavelló Joan Busquets amb una exhibició que ha comptat amb la participació de 177 gimnastes del club. Una cita que ha servit per, a banda d'acomiadar el curs, per fer balanç del que ha estat la temporada per un Rítmica Prat que ha tingut més de 280 gimnastes enguany comptant les escolars i federades del club i les de les escoles on han impartit extraescolars aquest curs. D'altra banda, el pavelló del Julio Méndez ha estat l'escenari de l'exhibició de final de temporada pel Club Esportiu Rítmica Pratenc. Un Pratenc que aquest any ha tornat a augmentar el nombre de gimnastes tant d'escolars com de federades. Una temporada pel Pratenc que tot just acaba de finalitzar amb el campionat d'Espanya absolut individual on el club potablava ha comptat amb una gimnasta, Berta Marín, que ha participat en les modalitats de pilota, cèrcol i cinta. Ara una petita aturada de cara a començar a treballar la nova temporada al mes d'agost.