L'AE Prat ho ha tornat a fer! Tres anys i un mes després! El conjunt pratenc ha aconseguit el seu tercer ascens a Segona Divisió B. Ho ha fet després de superar en la final del play-off al Portugalete basc, guanyant en el partit d'anada per 2 gols a 1 i empatant a 1 en la tornada disputada a terres basques. Un partit de tornada complicat on els locals han aconseguit avançar-se i capgirar l'eliminatòria al primer quart d'hora. El Prat reaccionava bé i als primers instants de la segona part igualava el partit amb un gol en pròpia porta dels bascos. L'1 a 1 final ha donat el preuat ascens a l'AE Prat. Un play-off d'ascens complicat, llarg i molt exigent és el que ha hagut de superar el Prat. Els potablava, acabant quarts classificats a la lliga de Tercera, s'enfrontaven en la primera ronda amb el Ceuta i en la segona derrotaven al Tamaraceite, campió del grup canari. Una final del play-off contra el Portu que ha tornat a recordar ascensos passats. Prop de 300 afeccionats potablaves s'han desplaçat a la ciutat basca per donar suport a l'equip en un nou moviment massiu d'aficionats recordant desplaçaments com Pamplona fa tres anys o San Lúcar al 2012.