El primer equip de l'AE Prat ha iniciat el treball de pretemporada per preparar el retorn a la Segona Divisió B. El conjunt pratenc afronta ara un mes d'entrenaments i partits per arribar a l'inici de lliga en òptimes condicions. El cos tècnic encapçalat pel pratenc Pedro Dólera ha dissenyat una pretemporada amb una setmana de treball físic intens i partits amistosos a partir de la segona setmana d'entrenaments, amb la disputa de la Copa Catalunya pel mig. La plantilla enguany ha mantingut un eix central de 14 renovacions i s'ha completat amb 8 noves incorporacions, mentre que l'apartat de baixes també ha estat de 8 jugadors. Un Prat que en l'amistós contra l'Espanyol B es presentarà davant l'afició al Sagnier. Després l'equip jugarà partits a Vilanova i tona per tornar a casa contra el Castelldefels i anar al Nou Sardenya per enfrontar-se a l'Europa. Pel mig disputarà la segona ronda de la COpa Catalunya.