Barcelona ha estat protagonista aquest estiu amb la celebració, a la ciutat, dels World Roller Games, els Campionats Mundials de totes les disciplines del patinatge. Si Barcelona ha estat la capital mundial del patinatge, el Prat ha tornat a mostrar el seu potencial en la modalitat de velocitat. I ho ha fet amb la participació de dos patinadors del Club Patí Cobra, Nil Llop i Luisa González, i segon potablava, Rafa Heredia. Sens dubte el protagonista sobre la pista i el circuit de velocitat instal·lat al Front Marítim de Barcelona per aquest Mundial, ha estat Nil Llop. El pratenc, en categoria júnior, ha acabat el campionat amb 3 medalles, una de bronze als 200m sprint sobre pista, una plata a la Volta al circuit i el major èxit en la carrera esportiva ha estat la medalla d'or i, per tant, nou campió del Món júnior en els 500m sprint a la pista.