Arrenca una nova temporada a les categories de futbol territorial pels equips pratencs. A la segona Catalana grup tercer, enguany l'Atlètic Prat Delta s'ha quedat com a únic equip potablava. Després del patiment del passat curs on el conjunt pratenc no va assegurar la permanència fins al darrer sospir, aspira aquest any a donar un pas endavant en la categoria. Un atlètic Prat que tornarà a estar entrenat pel tècnic Sebastián Olalde, que ja va acabar la passada campanya. Pel que fa a la Tercera Catalana, enguany, el focus d'atenció potablava estarà al grup 8 on hi tindrem dos conjunts del Prat, l'AE PRat B i el Terlenka. Un Prat B que intentarà refer-se del mal trangul del passat any amb el descens de categoria. Amb una plantilla renovada i la continuïtat del cos tècnic encapçalat per Miquel Àngel Motoso, el repte principal de l'equip enguany és lluitar per recuperar la categoria perduda. I enguany al grup del Baix Llobregat de tercera també hi tindrem al Terlenka. Després de tornar-se a quedar a un pas d'assolir l'ascens a segona, l'equip busca que aquest any sigui el de veritat. Raul Múñoz torna a comandar el projecte de l'amateur d'un Terlenka que ha tornat a rejovenir-se per complir amb l'objectiu de l'ascens.