Els actes esportius tornen a comptar amb un paper destacat durant el dissabte de Festa Major. Una de les cites clàssiques ha estat el Gran Premi Ciutat del Prat de ciclisme de l'Agrupació Ciclista del Prat i que s'ha celebrat al circuit urbà de la Ronda del Sud. Enguany han competit 62 persones de 9 agrupacions. Un dels actes que més públic ha aplegat ha estat l'exhibició de taekwondo del Gym Studio Fran Martin, que s'ha dut a terme al pavelló cobert del Julio Méndez. Una cita que ha reunit a 150 taekwondoques. Per la seva banda, el Club Natació Prat,  per segon any, ha celebrat el Trofeu de natació a la piscina del Fondo d'en Peixo. Per últim, el billar també ha estat present amb la 8a edició del torneig de Festa Major que organitzat el club billar prat. Un total de 12 participants de diferents clubs han disputat aquest campionat de la modalitat de quadre 47/2.