L'Acadèmia de tenis Sánchez Casal ha organitzat la segona edició del Challenger Sánchez-Casal Head by NH Group. Un prova ATP sobre terra que s’ha situat com el segon torneig en importància a nivell català per darrere de l'Open Barcelona Godó. Des de l’entitat es marquen el repte d’aconseguir fer d’aquest esdeveniment esportiu una cita obligada en el calendari dels tenistes professionals. Per aquest motiu, enguany s’ha volgut potenciar el caire social.  Durant la setmana, que es celebra aquesta cita ATP, desfilen les millors promeses del món tenis, però també tennistes veterans que es troben en el darrer tram de la seva carrera professional, com és el cas del gironí Tommy Robredo o Guillermo García - López. Tampoc ha faltat a la cita el guanyador de la primera edició Roberto Carballés i que enguany és el cap de sèrie.