Un any més el Futbol Sala Alcalà Prat ha celebrat la preentació dels seus equips. L'escenari ha estat la pista del pavelló cobert del Sagnier on aquesta temporada el club ha instal·lat, gairebé al complet, la seva base d'operacions. La presentació serveix de posada de llarg del nou curs, el 2019-2020 dels equips de l'entitat. Un Futbol Sala Alcalà Prat que enguany segueix creixent i, després de molts anys, torna a tenir coberta tota l'escala de categories, des dels benjamins fins al juvenil, a més de l'equip sènior. Una escala que garanteix el futur de cada categoria. Enguany són 11 els equips que han desfilat per la pista del Sagnier. Un per un cada conjunt ha anat sortint a la pista per saludar al públic que ha omplert les graderies del pavelló i per la protocolaria fotografia. Onze conjunts que enguany van des del tres benjamins que competiran a les lligues escolars locals, tres més alevins, un d'ells també escolar i dos federats, dos equips infantils, un federat i un que juga els jocs escolars comarcals, un cadet, un juvenil i l'equip sènior.