El Club Patí Delta Prat ha celebrat la novena edició del Trofeu Solidari de patinatge de velocitat al patinòdrom del CEM Estruch. Com cada any el club ha volgut unir l'esport i la solidaritat en una cita que ha aplegat prop de 150 patinadors i patinadores arribats de clubs d'arreu de Catalunya, a més dels participants del propi club i de les altres dues entitats de patinatge del Prat, el Club Patí Cobra i el Ciutat del Prat. Una cita, a banda d'esportiva, també solidària. El club ha organitza una recollida d'aliments i de joguines on cada participant al trofeu ha hagut d'aportar almenys un quilo d'aliments i una joguina a mode d'inscripció a la competició. El Delta Prat ha repetit enguany i ha destinat els aliments recaptats a Càrites el Prat i les joguines a l'Associació La Lluita Team que els destina als nens i nenes de l'Hospital de SAnt Joan de Déu.