L’accés a la platja ja està obert pels esportistes federats de la ciutat perquè puguin nedar en horaris específics. Una mesura que ha arribat després de l’acord de l’Ajuntament amb les entitats de natació i triatló del municipi. L’espai habilitat és el que es troba davant del Centre Municipal de Vela i les persones voluntàries dels tres clubs pratencs, el Prat Triatló, el Triplay Llobregat i el Club Natació Prat, s’encarreguen de regular el seu ús si bé les persones usuàries no cal que siguin específicament d’aquestes entitats. Cal tenir en compte que només s’ha permès fer ús de l’espai de la platja a les persones federades en esports aquàtics i que visquin al Prat, ja que, en el context de la fase 0, no es pot sortir del municipi de la residència. A més, únicament es pot accedir a peu o en bicicleta perquè els vehicles motoritzats tenen prohibida l’entrada encara que sigui per portar el material per realitzar l’esport.