La platja del Prat ja està a punt per rebre, ara sí, les primeres persones banyistes. Durant les darreres setmanes l’AMB ha realitzat les tasques de preparació amb el llaurat i garbellat de la sorra amb dos mesos de retard a causa de la pandèmia. De fet, la COVID19 només ha permès l’ús del litoral a esportistes federats en horari restringit per tal d’evitar els contagis. Amb aquest mateix objectiu, l’Ajuntament del Prat ha preparat un ampli dispositiu informatiu a partir de dilluns per tal de facilitar el manteniment de les mesures de distància física i higiene per tan bon punt s’aixequi la prohibició del bany amb persones informadores i cartells. I després de gairebé tres mesos tancats, els espais naturals del delta del Llobregat tornaran a obrir al públic el 9 de juny. Es podran visitar de dimarts a diumenge de vuit del matí a dues del migdia, sempre respectant l’aforament limitat, l’ús de mascaretes i la distància social.