Passar les setmanes d’estiu practicant esports i activitats lúdiques és una de les premises del casal d’estiu organitzat pel Club Barcelonista Terlenka al camp de futbol de l’Estruch. El futbol, com cada any, és el fil conductor d’un seguit d’activitats esportives i lúdiques com jocs d’aigua o altres disciplines esportives.Unes activitats d’estiu, que com totes aquest any, estan condicionades per les restriccions i mesures de prevenció a causa de la COVID-19.El Terlenka ha hagut de reduir la capacitat del casal a, gairebé, la meitat i els grups de convivència han de seguir estrictament tots els protocols de protecció. L’estiu del Terlenka es completa enguany amb unes jornades de tecnificació de futbol a les tardes de juliol a l’Estruch.Una bona oportunitat pels jugadors i jugadores del Prat per tornar a recuperar sensacions sobre el terreny de joc després de 4 mesos d’aturada esportiva.