L’atletisme com a fil conductor. Aquest és la raó de ser del casal esportiu que organitza el Pratenc AA a les instal·lacions del CEM Sagnier. Es tracta d’un campus on l’esport és el gran protagonista i on es combina la introducció a l’atletisme amb jocs que tenen a veure amb la pràctica esportiva i altres modalitats. Però també hi ha espai per activitats per relaxades com tallers de manualitats. Les instal·lacions del Sagnier donen vida al casal, ja que el Pratenc té diferents espais per fer les seves activitats i que garanteixen, en tot moment, la distància òptima entre grups de convivència i entre els mateixos nens i nenes. La pista d’atletisme amb els diferents elements proporciona diverses zones esportives on practicar l’atletisme i altres esports i les zones de pícnic de l’equipmanent que ofereixen llocs d’ombre per les activitats de lleure. A més el Pratenc disposa de la piscina del centre per fer-la servir.