L'Atlètic Prat Delta torna als entrenaments sota una sèrie de mesures de prevenció a les quals s'haurà d'acostumar el futbol territorial. Fins a 15 jugadors segueixen respecte al darrer curs, tot i que l'equip perd 2 integrants clau com Isma Cabello i "Chechi". Com a contrapartida 11 nous futbolistes s'entrenen sota les ordres d'un Sebas Olalde que també continua. Els equips de 2ª catalana enceten la pretemporada sabent únicament format i rivals: enguany catalana es divideix en 12 subgrups, i l'Atlètic ha quedat enquadrat al grup 3A amb el Terlenka. Els 3 millors classificats de cada subgrup disputaran una lligueta per pujar de categoria. Entrenador i capità deixen clar que el repte és igualar o superar els resultats de la darrera temporada, on l'equip es va quedar a un gol de l'ascens a Primera Catalana.