El club Barcelonista Terlenka torna a trepitja la gespa artificial del camp de futbol de l’Estruch després de més de 5 mesos d’aturada forçosa. El conjunt pratenc ha arrencat una pretemporada atípica que estarà condicionada, com l’inici del campionat de lliga, per les mesures de prevenció de la COVID19. Control de temperatura, desinfecció de material, treball en grups separats o restriccions en l’ús de la instal·lació. Les mesures de seguretat estaran presents a partir d’ara en la vida de l’equip, però aquesta nova situació no treu que, sobretot la plantilla, esperava amb anhel que arribés el primer dia de treball. Aquesta serà una temporada especial pel Terlenka, conjunt potablava estrena categoria. Després del final del passat campionat, l’equip, aquest any sí, ha pogut celebrar l’esperat ascens a Segona Catalana després d’un curs, el 2019-2020, gairebé perfecte i ple de rècords.