Dia a dia es van incorporant més equips a la feina, preparant el que serà la temporada 2020-2021. És el cas del juvenil A de l’AE Prat que ha arrencat la pretemporada al Municipal Sagnier. Uns jugadors,com la resta, que duen més de cinc mesos aturat i el que buscaven era anar recuperant de mica en mica l’activitat i començar a sentir-se de nou jugadors de futbol. L’AE Prat juvenil realitzarà una pretemporada llarga, més de l’habitual, per anar agafant poc a poc el ritme. La pretemporada, enguany, agafa encara més importància per tots els esportistes després d’un període d’inactivitat específica del seu esport tant llarg. Una preparació llarga, però que encara ho podria ser més, ja que, a diferència de les categories territorials amateurs, la Lliga Nacional juvenil com la resta de categories nacionals, no coneixen encara el pla de competició i el calendari. La lliga Nacional, ara per ara, compta amb 20 equips i es podria fer un campionat amb dos grups separats.