Els centres educatius del Prat enllesteixen els treballs I preparatius per afrontar amb la major seguretat possible les classes. Durant aquests dies l'Ajuntament del Prat ha dut a terme una sèrie de treballs de senyalització a l'entorn dels centres educatius amb l'objectiu mantenir les distàncies I evitar aglomeracions. A les voreres pròximes s'han instal·lat unes línies de color blau que delimiten el metre I mig de distància interpersonal. Aquesta setmana Govern Central i executius autonòmics han arribat a un acord que inclou gairebé una trentena de mesures que es seguiran a tot l'estat. Es prioritzaran les classes presencials, s'efectuaran controls de temperatura diaris i les mascaretes seran obligatòries a partir dels 6 anys i recomanades per a nens de 3 a 6 anys. La Generalitat, per la seva banda, també ha anunciat una sèrie d'actuacions com la reducció de les ràtios a un màxim de 20 alumnes a infantil i primària i la realització de mig milió de tests.