De mica en mica els equips van tornant a la feina de manera paulatina. Un d’ells és el primer equip del Club Bàsquet Prat que, després d’uns dies de treballa específicament físic, ha iniciat els entrenaments amb pilota a pista. El conjunt pratenc, com la resta d’equips es retroba al parquet després de més de 5 mesos sense practicar el bàsquet. Aquesta serà una pretemporada llarga, més de l’habitual, de cara a l’inici del campionat de lliga a la LEB Plata. Serà una mica més d’un mes on els jugadors han de tornar a sentir-se jugadors i jugar com equip.El Prat afronta una nova temporada a la LEB Plata, una categoria que ja va donar a conèixer els equips que la conformarien ennguany i el sistema de competició. Els clubs tornen a estar dividits en dues conferències on es jugarà una lliga regular per determinar els conjunts que lluitaran per l’ascens o els que ho faran per evitar el descens.