Més d’un centenar de parelles han participat al quart Slam del circuit català de pàdel celebrat al Pàdel Barcelona - El Prat. El torneig acull tant als millors jugadors de Catalunya com als nivells més amateurs en categories inferiors dividint-se en 4 categories masculines I 2 femenines segons el seu rànquing. Dins la pista res ha canviat però si als seus voltants, on les mascaretes són obligatÒries tant per jugadors como per acompanyants I públic, limitat a poc més de 200 persones. Els participants han hagut de signar una declaració responsable assegurant no tenir sÍmptomes ni haver mantingut contacte amb cap positiu en els darrers dies. Les parelles formades per Aranzazu Osoro Ulrich/Nelida Brito i Enric Sanmartí/Antón Sans s'han emportat el torneig a Primera Categoria femenina i masculina respectivament