Aquest dilluns arrenca el procés de recollida de propostes per als nous Pressupostos Participatius 2020-2025 El nou procés compta amb 2,5 milions d’euros, mig milió menys que l’anterior, que s’ha dedicat per fer front als efectes del COVID-19. Per aquests segons pressupostos participatius s’ha habilitat un portal virtual al qual caldrà donar-se d’alta per participar en la proposta i votació. Es tracta de la plataforma Decidim, que també servirà com a espai de participació ciutadana en accions i campanyes futures. A causa de la pandèmia de la COVID-19, enguany no hi haurà carpes informatives i de recollida de propostes. Per tal de participar en aquesta edició dels Pressupostos Participatius cal donar-se d’alta a la plataforma Decidim, disponible a través del web municipal www.elprat.cat/participacio.