El Club Rotary Prat ha organitzat en plena pandèmia la segona edició de la seva cursa solidària. Aquest any serà virtual I per tant, no es veuran tocs de sortida ni marques de temps. El propòsit, però, és el mateix: recaptar fons per la lluita contra el càncer infantil. Sense possibilitats de realitzar una cursa, I amb els centres esportius municipals clausurats, l'organització, amb la col·laboració del comerç local, ha hagut d'apostar per un format diferent: els participants poden apropar-se a un dels 31 punts de venda fins al divendres 13 I fer-se amb un dorsal de la cursa. El preu enguany és de 5 euros I tota la recaptació anirà destinada a les investigacions de l'Hospital Sant Joan de Déu. La cursa es durà a terme entre el 16 al 22 de novembre i els participants s'hauran de fer una foto amb el dorsal mostrant un indret de la ciutat.