Els equips premini del Club Bàsquet Prat han encetat enguany un projecte de transmissió de valors en el seu dia a dia. Es tracta de l’agenda de valors que ha ideat l’entrenador del club Xavier Plana en col·laboració amb un equip de psicòlegs infantils i mestres d’escola. Es tracta d’una eïna pedagògica transversal que uneix els i les entrenadores amb les famílies i les escoles. A través d’una agenda elaborada per l’equip del Xavier Plana, setmana a setmana, s’avaluen diferents aspectes dels entrenaments, evolució, comportament, puntualitat; però també aspectes de la vida dels infants a casa seva com el respecte a la família, feines domèstiques i també a l’escola com tenir cura del material escolar, fer els deures o respecte als mestres. També s’avalua els hàbits saludables dels jugadors i jugadores, higiene o alimentació. L’agenda de valors recompensa setmana a setmana les bones pràctiques amb unes adhesius que premien diferents aspectes dels entrenaments i dels valors que es transmeten.