El saló de plens de l’Ajuntament ha estat l’escenari de l’acte de lliurament del premis als i les millors esportistes, tècnics i entitats del 2019. Una entrega de guardons que correspon a la darrera edició de la Nit de l’Esport que no es va poder dur a terme al març del 2020 per l’entrada en vigor del primer Estat d’Alarma i el confinament. El patinatge de velocitat i les arts marcial, juntament amb el triatló, han tornat a ser els esports protagonistes dels premis. El patinador Nil Llop ha estat escollit com el millor esportista masculí absolut després d’un 2019 i un primer tram del 2020 ple d’èxits amb medalles al Mundial i Jocs Olímpics de la Joventut. Mentre que la karateca Alba Ropero, de l’AE Karate Prat, ha aconseguit el premi en categoria femenina després de proclamar-se campiona d’Espanya universitària entre altres èxits. Pel que fa als esportistes menors de 16 anys, Sònia Aceña, del GimStudio Fran Martín, s’ha endut el premi en categoria femenina i Marc Navarro, del Club Triplay Prat, en la masculina. El millor equip de la temporada ha estat el conjunt femení de triatló i aquatló del Prat Triatló i el premi a la millor tasca tècnica ha anat a parar a Sandra Gómez, entrenadora de patinatge del Club Patí Cobra. El premi a la millor entitat en la promoció de l’esport enguany ha estat pel Club Barcelonista Terlenka. En l’àmbit de l’esport escolar la triatleta Martina Navarro del Triplay Prat ha estat escollida millor esportista participant en JJEE, mentre que l’equip aleví de futbol de l’escola Jaume Balmes ha estat el millor conjunt també en JJEE. L’AMPA de l’Escola Pepa Colomer ha estat distingida com la millor AMPA o centre educatiu en activitats esportives. El premi al millor esportista amb discapacitat, en aquesta edició ha estat per Lídia Díaz Yepes de l'Associació Temps de Lleure Rubricatus. La premiada ha excusat la seva presència a l'acte de lliurament.  Un acte de lliurament dels premis esportius on també s’ha fet entrega d’una nova edició del Premi Delta que entrega el Periòdic Delta a la trajectòria esportiva i que enguany ha estat pel periodista esportiu pratenc Manolo Gol. El reconeixement anual de l’esport pratenc també ha comptat amb mencions especials. Per una banda, a la trajectòria en el món del bàsquet pratenc per Josep Maria Corral i Júlia Climent i de l’altra en commemoració del 75è aniversari de l’Associació Esportiva Prat i el 25è aniversari de la Penya Barcelonista 4a Lliga Sant Cosme i Sant Damià.