Els bars i restaurants de Catalunya podran obrir ininterrompudament fins a les cinc de la tarda a partir de dilluns, 8 de març. Així, ho han establert el govern català i el Procicat en una nova modificació de les mesures que es flexibilitzen una mica més.   A l’àmbit de l’educació, les activitats extraescolars i de lleure s’amplien més enllà dels grups d’Infantil i Primària i es permetrà la presencialitat de tots els cursos a les universitats al 30%. També es reprenen les activitats físiques i de memòria per a persones majors de 60 anys als centres cívics. Alhora es poden tornar a celebrar actes a museus, biblioteques i sales d’activitats amb l’aforament limitat al sector cultural. I en l’àmbit esportiu obren els vestidors dels gimnasos i complexos esportius més enllà de les piscines però es recomana no fer-lo servir. Es reprendran les competicions federades d’esportistes a partir dels 16 anys.