dissabte, 10 d'abril de 2021

Nosaltres

elprat.tv és un portal audiovisual de notícies, amb un enfocament en l'actualitat local del Prat de Llobregat com a principal tret distintiu.

Va començar la seva activitat el setembre de 2008, coincidint amb la Festa Major de la ciutat i amb la voluntat de complementar els mitjans de comunicació municipals ja existents: El Prat Ràdio (91.6 FM, elpratradio.com), revista El Prat i web de l'Ajuntament www.elprat.cat.

El nostre objectiu, sota una clara vocació de servei públic, és informar amb continguts de qualitat i proximitat, tot reflectint el pluralisme i la diversitat del municipi. Volem esdevenir un canal de referència on tothom pugui estar informat del que passa al nostre voltant. On les persones, les entitats i les associacions del Prat puguin fer sentir la seva veu i opinar, essent una finestra oberta a l’activitat i la vida de la ciutat.

La gestió, administració i explotació d'elprat.tv la porta a terme l'empresa municipal El Prat Comunicació, SL (EPC). EPC és una societat de capital íntegrament municipal, regida pels seus estatuts, i governada per una Junta General (constituïda pel Ple de l’Ajuntament del Prat de Llobregat) i un Consell d'Administració que representa i administra la societat.

Equip

Imanol Crespo
Director-Gerent

Luis Rodríguez
Cap d'informatius

Míriam Roures
Cap d'esports

Carlos Muñoz
Cap tècnic i programes

Rocío Santaeufemia
Redactora

Víctor Asensio
Redactor

Jonatan Marín
Redactor

Laura Prilló
Redactora

Eduard Torredeflot
Redactor

Ivan Conde
Redactor


Contacte

Els estudis, situats al carrer Doctor Soler i Torrens 3, tenen més de 200 m2 de superfície útil i estan condicionats per permetre l’assistència en directe de públic als programes.

Per a qualsevol qüestió, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a través de l'adreça d'email info@elprat.tv, o al telèfon 93 478 53 60.

El Prat Comunicació, SL
C/ Doctor Soler i Torrens, 3
08820 El Prat de Llobregat
Barcelona